Nostolavapalvelut Joensuun alueella

Meidän nostolavapalvelumme tarjoaa kaiken, mitä tarvitset julkisivujen pesusta ja korkean tason rakentamiseen. Asiakaslähtöinen nostolavapalvelumme kattaa lumen ja jään pudotusten, mainosten asennuksen ja huollon nostotöiden, kattojen, räystäiden ja rännien korjausten kattavat palvelut aina ikkunoiden pesuun asti.
 
Meidän nostolavapalvelumme on suunniteltu vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeita. Turvallisuus on meille nostopalveluidemme kulmakivi ja kaikki nostolaitteemme ovat aina huollettuja ja tarkastettuja. Meillä on myös kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka varmistaa, että nostolaitteiden käyttö on aina turvallista ja sujuvaa.
 

Nostimet:
- Vema 252tf työskentelykorkeus 26m
- Vema 323ti työskentelykorkeus 32m
- Dino 180 xt työskentelykorkeus 18m

Pihapuun kaadot

Pintaa toteuttaa pihapuun kaadot turvallisesti myös haastavammilta alueilta, esimerkiksi rakennusten lähettyviltä asianmukaisia työvälineitä ja koneita hyödyntäen. Suunnittelemme kaadot alusta loppuun huomioiden alueen turvallisuuden ja siisteyden ennen ja jälkeen kaatotöiden.

Ota yhteyttä meihin

Jos tarvitset nostolaitteita tai nostolavapalvelua, ota meihin yhteyttä. Meidän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään sinua valitsemaan oikeanlaisen nostolaitteen ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Meidän nostolavapalvelumme on paras valinta, kun haluat laadukasta nostolaitteiden ammattitaitoista palvelua. Luotettavuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua.

PARASTA PINTAA POHJOIS-KARJALASTA 
 KESTÄÄ SUOMEN OLOSUHTEET JA NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ!

REFERENSSIMME
Ota Yhteyttä tai
jätä viesti lomakkeella
Lähetä meille sähköpostia tai soita >>
050 377 3908
myynti@pintaan.fi

Ideaomena oy