Julkisivuremontit

Pintaa Oy toteuttaa kaikkien talo- ja rakennusmallien julkisivuremontit vakaalla ammattitaidolla, erityisosaamisenamme kivipinnoille tehdyt remontit.

Pienemmät julkisivuremontit tehdään huoltotoimenpiteillä, kuten paikallisten rappausten ja saumausten uusimisella tai huolellisella puhdistuksella. Laajemmat julkisivuremontit tehdään aina vanhan rapauksen poistosta ja betonin kunnostuksesta asti uusien pintojen laittoon. Laajemmat julkisivuremontit kattaa myös maalaukset, yksittäisten pintavaurioiden korjaamiset sekä julkisivuun liittyvien rakenteiden, kuten ikkunoiden, parvekkeiden ja ovien kunnostamiset , julkisivupinnan sekä julkisivuun liittyvien rakenteiden uusimiset.

Parvekeremontit:
Toteutamme pienet ja suuret parvekeremontit sekä julkisivuremontin yhteydessä, mutta tarvittaessa myös erillisprojekteina. Pidämme myös parvekkeiden kuntoa yllä tekemällä pienempiä huoltotoimenpiteitä, kuten maalaamista ja pintojen uusimista. Huolellisesti tehdyllä parvekeremontilla on vaikutusta pitkällä tähtäimellä koko asunnon käyttöikään.

 

Ota Yhteyttä niin tehdään pintaa sopuhintaan!

PARASTA PINTAA POHJOIS-KARJALASTA 
 KESTÄÄ SUOMEN OLOSUHTEET JA NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ!

REFERENSSIMME
Ota Yhteyttä tai
jätä viesti lomakkeella
Lähetä meille sähköpostia tai soita >>
050 377 3908
myynti@pintaan.fi

Ideaomena oy