Kattojen maalaus, pinnoitus ja muut kattotyöt - Joensuu

Peltikaton maalaus sekä tiilikaton pinnoitus antaa kohteelle täysin uuden ja laadukkaan ilmeen, sekä pidentää katon käyttöikää ja suojaa kattoa vaihtelevien sää- ja ympäristöolosuhteiden kulutukselta ja vaurioilta. Kattojen maalaukset ja pinnoitukset tehdään aina huolellisesti puhdistettuun pintaan. Puhdistuksen yhteydessä voidaan myös poistaa vanha pinnoite parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Kokeneet ammattitaitoiset tekijämme tarkastavat pohjatöiden yhteydessä katon mahdollisten vuotokohtien tai muiden vaurioiden, kuten korroosion varalta, ja nämä saadaan korjattua samalla. Huolellisesti tehdyt pohjatyöt takaavat maali- ja pinnoitemateriaalin hyvän tarttumisen ja pitkän kestävyyden. Korkealaatuisesti toteutetut peltikattojen maalaukset ja tiilikattojen pinnoitustyöt toteutetaan aina asiakkaan toiveita kuunnellen ja sovitussa aikataulussa. Meiltä saat kattojen maalaus- ja pinnoitustyöt avaimet käteen -periaatteella ympäri vuoden.

Meiltä hoituu kaikki omakotitalojen, rivitalojen sekä kesämökkien kattotyöt kuin myös isommatkin kohteet, kuten teollisuus- ja maatalousrakennusten sekä kerrostalojen katot. Teemme kaikkien kattotyyppien pesut, huollot, maalaukset ja pinnoitukset turvallisesti ja ammattitaidolla.
  • Peltikattojen maalaukset
  • Tiilikattojen pinnoitukset
  • Kattojen pesut
  • Huopakattojen korjaukset ja tiivistykset
  • Pelti- ja konesaumakattojen tiivistykset ja pinnoitukset
  • Kattoturvatuotteet
Kysy lisätietoja tai jätä tarjouspyyntö!
kattojen maalaus pinnoitus joensuu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram