Tulevat Tapahtumat

Pintaliidossa elävä musiikki raikaa harvase ilta. Yleensä viikonloppuisin menoa villitsee isompi yhtye ja viikolla vuorossa on puolestaan trubaduureja ja pienempiä kokoonpanoja.

Kesäaikaan pyrimme siihen, että musiikki raikuisi joka ainoa ilta, sillä iloinen irkkumusiikki lisää olohuonemaista vaikutelmaa entisestään.

Suurin osa meillä esiintyvistä muusikoista on kotoisin Irlannista, mutta osa musikanteistamme on suomalaisia, jotka ovat perehtyneet irlantilaiseen musiikkiin esimerkiksi saarella asuessaan, matkoillaan tai musiikkiopintojensa puitteissa. Luonnollisestikin osassa kokoonpanoja soittaa niin suomalaisia kuin irlantilaisiakin muusikoita.

Elävä musiikki alkaa viikolla yleensä kello 20 aikoihin, viikonloppuisin pari tuntia myöhemmin.

tikka-kisa
biljardi

Esiintyjämme

Pubissamme soittavat pitkälti samat muusikot kuukaudesta toiseen, mutta tähän oma, tarkoin mietitty syynsä. Mikäli olemme kerran löytäneet hyväksi havaitut muusikot jotka vaihtelevat ohjelmistoaan säännöllisin väliajoin. Näin ollen kanta-asiakkaatkin kuulevat samoja biisejä kerta toisensa jälkeen ainoastaan pyytäessään niitä!

Järjestä juhlasi meillä

Pubissamme on mukava viettää niin syntymäpäivää, polttareita, romanttista iltaa oman rakkaan kanssa kuin rentoutua työkavereidenkin seurassa. Ota yhteyttä, mikäli haluat varata etukäteen esimerkiksi jonkin kolmesta yksityiskabinetistamme. Mikäli olet liikkeellä suuremmalla seurueella, ei omalla baaritiskillä varustettu kabinetti ole yhtään hullumpi ajatus. Näin kukaan seurueesta ei joudu turhaan jonottelemaan juomiaan kovassa tungoksessa muiden asiakkaiden töniessä.

Kabineteistamme kaksi on tarkoitettu 10-20 hengelle ja isompaan mahtuu peräti 30 henkeä. Kabinettitiloissamme on juhlittu muun muassa pienimuotoisia häitä, pikkujouluja ja syntymäpäiväjuhlia. Näistä iloisista juhlista muistuttavat kabinetin seiniä kiertävät mustavalkoiset kuvat, jotka lisäävät omalta osaltaan lämminhenkistä irlantilaistunnelmaa. Pubimme on täysin savuton, joten missään ei leijaile epämiellyttävä

Ota hyvissä ajoin yhteyttä etenkin siinä tapauksessa, että olet kiinnostunut järjestämään pikkujoulujuhlat, Pikkujoulusesongin aikaan kabinettimme ovat nimittäin lähes jatkuvasti varattuina.

Mottomme on, että ”aina on syytä juhlaan!”. Tule tutustumaan tiloihimme ja varaa juuri omaa juhlatilaisuuttasi varten parhaiten sopiva kabinetti. Mitään lisämaksua ei tietenkään edellytetä, sillä kyseessä on asiakkaidemme viihtyvyyden parantaminen. Kabinetissa rauhallinen keskustelu onnistuu helpommin kuin yleisten tilojen puolella, joten oman tilan varaaminen on viisasta ainakin silloin, kun tarkoituksena on vaihtaa kuulumisia oikein perusteellisesti.

Tietovisailu

Pintaliidon suosittu viikkovisa järjestetään joka tiistai. Ideana on se, että maksimissaan neljän hengen joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan Trivial Pursuit -henkisessä, leikkimielisessä kisassa. Palkintona on paitsi ilmaista juotavaa, myös rahapalkintoja ja lahjakortteja. Viikkokisamme voittajaksi on jo muutaman peräkkäisen viikon ajan selviytynyt Moneysiten työntekijöistä koostuva kolmihenkinen tiimi. Tämän yrityksen pomo voi olla ylpeä itsestään, hän on palkannut riveihinsä älykkäitä, tiedonjanoisia, omin aivoin ajattelevia henkilöitä.

Visailut sopivat mainiosti olohuonemaiseen tunnelmaan ja mikä parasta, tietokilpailusta pitävät niin nuoret kuin vanhemmatkin. Tiistaisin järjestettävän tietovisailun ansiosta olemme onnistuneet luomaan luontevaa vuorovaikutusta eri ikäisten asiakkaiden välille ja pidämmekin siitä, että emme profiloidu toiminnassamme erityisesti johonkin tiettyyn ikäluokkaan. Haluamme, että meillä tuntee olonsa mukavaksi niin parikymppinen opiskelija kuin hopeahapsinen seniorikin, joka haluaa rentoutua hyvän ruoan ja maukkaan juoman merkeissä.

Tikkakisa

Tarjoamme asiakkaillemme tikanheittomahdollisuuden. Suomalaiset ovat innokasta tikkakisakansaa jo pelkän kesämökkikulttuurin perusteella, sillä aikaan, jolloin kesämökeillä ei tyypillisesti ollut vielä kaikkia nykyajan mukavuuksia, oli saunanlämmityksen ja saunaveden kantamisen lomassa mukava virkistäytyä tikkaa heittämällä. Varovaisuus on valttia, joten jätä tikanheitto väliin, mikäli tunnet nauttineesi pintin tai pari liikaa!

 

Biljardi

Pub ei olisi pub ilman asianmukaista biljardipöytää. Meillä voit rentoutua biljardin parissa ainoastaan pelaamiseen pyhitetyssä huoneessa. Pöytiä on tällä hetkellä ainoastaan yksi, joten varaudu siihen, että joudut toisinaan hieman jonottamaan. Onneksi odotus sujuu olutlasin äärellä jouhevammin kuin esimerkiksi pankissa ruuhka-aikaan. Selkeyden vuoksi biljardiin on olemassa varauslista, jonka avulla vältytään turhista sanaharkoista sen suhteen, kenen pelivuoro olisi ollut ensiksi.